A Nemzeti Egység Klaszter (NEK) tagságába bárki jelentkezhet, kortól, nemtől, hovatartozástól függetlenül, aki elfogadja és szignózza annak Szervezeti Működési Szabályzatát, kitölti a Titoktartási nyilatkozatot, és vállalja a rá vonatkozó feltételek* teljesítését. (*Az ide vonatkozó feltételek a Szervezeti Működési Szabályzatban megtalálhatóak.)
Ha szeretnél csatlakozni, elég egy csatlakozási nyilatkozatot kitöltened, mely részét képezi egy titoktartási nyilatkozat is. Ebben az űrlapban semmi ördöngösség nincsen. A titoktartási nyilatkozatra azért van szükség, mert mindez a jövőnek épül, így a jövőben olyan információk, üzletmeneti titkok birtokába is kerülhetnek a tagok, amelyek értéke abban rejlik majd, hogy ki annak megvalósítója, így nem szeretnénk, ha még a bevezetése előtt lemásolnák mások, így megszereznék a piaci előnyt. Ezért döntöttünk annak bevezetése mellett.

A csatlakozási nyilatkozatot >>INNEN << tudod letölteni!

A kitöltött csatlakozási nyilatkozatot elküldheted e-mailben, postán, vagy személyesen is.
E-mailben az info@jovonek.hu címre várjuk.

Hagyományos úton a következő címre postázd:
Asztalos István
6090 Kunszentmiklós Szász Károly u. 14.

A Nemzeti Egység Klaszter csatlakozásának további feltétele, a mindenkire vonatkozó csatlakozási díj, mely a következőképpen változó nagysággal bír, hogy azt mindenki meg tudja fizetni:

Csatlakozási díj, NEK01

 


A csatlakozási díjat* a következő számlaszámra kérjük elutalni:

OTP 11732150-20011765

(*Javasoljuk az előzetes, telefonos, vagy személyes egyeztetést a félreértések elkerülése végett!)

A csatlakozási díjat a megfizethetőség jegyében igyekeztünk megszabni. Ugyanakkor ahhoz, hogy működőképessé váljon mindez, annak egyik alapfeltétele az induláshoz szükséges alaptőke megléte.
Az ebből befolyt összeget, a működési költségre, és a reklámtevékenységre kívánjuk költeni, mely hasznosságáról, minden tagunk meggyőződhet, mert kérésére betekintést biztosítunk részére.