Megjelent az Oldalas magazin júniusi száma

2013.06.01. 08:00 – Megjelent az Oldalas magazin júniusi száma

 

A tartalomból: 

A kapirgálós csirke esete: Szakmánk “nagyjai” is tévedhetnek olykor?

Nagylátószög: A Magyar konyha definíciójáról, és az ételek újraértelmezéséről kérdeztük szakértőinket!

HALaszthatatlan ügy: Élménytúra a halfogyasztás népszerűsítése érdekében…

Objektív: Kéri István – avagy egy szakács élete az 50 túl…

Gasztronauta: Pacojet – mit is jelent a “pakodzsetizálás”?

Termelőtől: A dombágyás

Minek az új?: Jakabnapi aggófű – a toxikus gyomnövény

Chef a családban: Túrós – kolbászos hajdina

A Hungary Card bemutatja: Balaton

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Vélemény, hozzászólás?