Vendéglátóipari felmérés

Vendéglátóipari felmérés

Kérdezték már meg a véleményedet a munkáddal kapcsolatban? Ha nem akkor itt a lehetőség, szánj rá 2 percet, és segítsd a munkánkat, hogy érdemben foglalkozhassunk a problémával, vagy, hogy hosszútávon ténylegesen képviselhessük az érdekeidet! Csak 2 perc…

kerdes_forras_pixabay

A kérdőív kitöltésére 2016. január 3-a éjfélig van lehetőség. Kérjük, segítsd a terjesztést, hogy minél szélesebb körben megválaszolhassák azt.

A kérdőív célja:

A Nemzeti Egység Klaszter (NEK), mint a vendéglátóipar ernyőszervezete célul tűzte ki, hogy orvosolja az iparágunkat érintő problémákat. Ehhez a <szinte> teljes szakmai összefogást már megvalósította, mert hisszük, hogy komoly, és átfogó sikereket csak együtt, összefogva fogunk tudni elérni.

Azonban működésünkben a másik legfontosabb célunk, vállalásunk, hogy aki aktív részese kíván lenni a változás kidolgozásának, az hozzá tudjon szólni, vagy részesévé válhasson annak.

Bár majdnem minden sarkalatos problémát egységesen látnak a kollégák, mégis azt gondoljuk, hogy a NEK szakmai álláspontját csak a teljes szakma véleményét ismerve tudjuk kialakítani.

Éppen ezért ezúton is kérünk mindenkit, hogy legyen kedves néhány percet rászánni, és véleményével hozzájárulni a közös álláspont diagnosztizálásához, hogy a problémát megismerve, a valós megoldást is megtalálhassuk arra.

(A kérdőív anonim, semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk!)